Del din betaling op med VIABILL   //  Gratis fragt på køb over 499,-

Tilbage til webshop

Floorball stav - EPIC EDGE Curve 1.0º 26, 96-100cm L/R

100 cm - Højre

1.300,00 DKK
Varenummer: 21264

Denne EPIC EDGE curve 1.0° 26 floorballstav er en nyudviklet floorballstav fra Unihoc. Floorball staven er IFF godkendt.

Denne Epic Edge floorball stav vejer kun ca. 228 gram. Det lette skaft kombineret med det gode EPIC blad giver god teknik, og boldkontrol samt gode pasnings- og skydeegenskaber, som gør denne floorballstav til en meget komplet floorballstav.

Selve Edge funktionen betyder, at der på bagsiden af skaftet ved kurvens midte er indlagt en ekstra 3-kanalers forstærkning, som gør at skaftet afsætter/frigives ekstremt hurtigt i skudøjeblikket. Det giver et hurtigere og hårdere skud.

Vi har forsøgt at illustrere EDGE teknologien på det indlagte billede.

Ved Epic floorballstaven har Unihoc taget de bedste egenskaber fra alle deres top stave og udviklet denne Epic floorballstav - En perfekt floorballstav for stort set alle spillertyper.

Skaft og blad:

Floorballstaven er udstyret med et skaft af 95% karbon og 5% glasfiber, hvilket gør skaftet let og fleksibelt. Det øger muligheden for god kontrol med bolden.

EPIC Edge curve 1,0° 26 floorballstaven er en kurvet stav med moderat vinkel mod gulvet. Det giver god teknik, bedre energiudnyttelse og hårdere samt hurtigere skud.

Selve Epic floorball bladet er meget let at spille med og har gode pasnings- og skydeegenskaber.

Længde
96 cm
100 cm
104 cm
96 cm
100 cm
104 cm
Venstre/Højre
- Vælg Længde før du kan vælge Venstre/Højre
Venstre Venstre Venstre Højre Højre Højre
1
+
Tilføj til kurv