Del din betaling op med VIABILL   //  Gratis fragt på køb over 499,-

Tilbage til webshop

Floorball stav - EPIC CARBSKIN Feather Light Curve 1.0º 26, 96-104cm L/R

100 cm - Venstre

2.000,00 DKK
Varenummer: 23787

CARBSKIN er Unihocs nyeste model og præsenteres som en "high-end" model og som den mest eksklusive floorball stav som Unihoc nogensinde har udviklet.

Carbskin floorballstaven er helt unik fordi stavens skaft er vævet karbon fibre, som er en helt nyudviklet teknologi indenfor måden at designe letvægtsstave på. Med denne teknologi tager Unihoc letvægtsstavene til et helt nyt niveau, samtidig med at man faktisk har formået at forbedre styrken og holdbarheden af skaftet.

Den solide konstruktion skaber en hurtigere rebound af akslen under skudbevægelsen, hvilket giver mere kraft, som giver en større kick-effekt og et hårdere skud.

Akslerne er mere konsekvent bygget fra spidsenden til topenden og reduktionen af ​​vibrationer i akslen er fantastisk. Dette medfører også en tydelig forbedret holdbarhed og stabilitet og resulterer i den stærkeste lette stav nogensinde.

Carbskin Feather Light 26 floorballstaven er monteret med et Epic floorball blad, som er meget let at spille med og har super gode pasnings- og skydeegenskaber.

Floorball stavens let bøjede (kurvede) skaft på 1,0° giver bedre teknik, boldføling, energiudnyttelse og hurtigere skud.

Carbskin Feather Light 26 floorball staven vejer kun ca. 187 gram. Det lette skaft og Epic bladet giver en super boldkontrol og et fantastisk skud. Denne floorballstav er helt unik (og muligvis verdens bedste).

Længde
96 cm
100 cm
104 cm
96 cm
100 cm
104 cm
Venstre/Højre
- Vælg Længde før du kan vælge Venstre/Højre
Venstre Venstre Venstre Højre Højre Højre
1
+
Tilføj til kurv