Del din betaling op med VIABILL   //  Gratis fragt på køb over 499,-

Tilbage til webshop

Floorball stav - SONIC Bamboo 26, 96-104cm L/R

96 cm, Højre

1.200,00 DKK
Varenummer: 21332

Denne SONIC Bamboo 26 floorballstav er en nyudviklet IFF godkendt floorballstav fra Unihoc.

Skaft:

Unihoc SONIC Bamboo 26 har et floorballskaft, som er lavet af en kombination af 95% karbon og 5% glasfiber. Denne konstruktion gør skaftet meget let og fleksibelt på én gang og giver en fantastisk føling og kontrol med bolden.

Floorballstaven har en såkaldt Bamboo effekt, der er opkaldt efter skaftets udseende. Skaftet er opbygget i "Power Steps", der er konstrueret således, at hver gang man flytter hånden et niveau op, øges skaftets styrke.

Bamboo effekten på floorballstaven bevirker, at man kan gøre skaftet ekstremt let og samtidig skabe en ekstraordinær god balance.

Blad:

Unihoc har ved Sonic floorballbladet - eller hockey bladet - konstrueret et blad, som blot er en smule kurvet og konkav.

Denne nye konstruktion af Sonic floorballbladets udformning betyder, at man med dette floorballblad let kan lave nogle meget præcise pasninger samt nogle gode hurtige driblinger, fordi bladets baghånd næsten er helt lige.

Samlet set vil Sonic floorball bladet give god teknik med gode pasninger, dribleegenskaber, en god baghånd og slagskud.

Sonic floorball bladet har et moderne design med en forstærket overside og underside, som giver en fantastisk fornemmelse af et nyere blad.

Længde
96 cm
100 cm
104 cm
96 cm
100 cm
104 cm
Venstre/Højre
- Vælg Længde før du kan vælge Venstre/Højre
Venstre Venstre Venstre Højre Højre Højre
1
+
Tilføj til kurv