Del din betaling op med VIABILL   //  Gratis fragt på køb over 499,-

Tilbage til webshop

Floorball stav - SONIC CARBSKIN 29, 87-100cm L/R

96 cm, Højre

1.500,00 DKK
Varenummer: 21356

CARBSKIN er Unihocs nyeste model og præsenteres som en "high-end" model og som den mest eksklusive floorball stav som Unihoc nogensinde har udviklet.

Carbskin floorballstaven er helt unik fordi stavens skaft er vævet karbon fibre, som er en helt nyudviklet teknologi indenfor måden at designe letvægtsstave på. Med denne teknologi tager Unihoc letvægtsstavene til et helt nyt niveau, samtidig med at man faktisk har formået at forbedre styrken og holdbarheden af skaftet.

Den solide konstruktion skaber en hurtigere rebound af akslen under skudbevægelsen, hvilket giver mere kraft, som giver en større kick-effekt og et hårdere skud.

Akslerne er mere konsekvent bygget fra spidsenden til topenden og reduktionen af vibrationer i akslen er fantastisk. Dette medfører også en tydelig forbedret holdbarhed og stabilitet og resulterer i den stærkeste lette stav nogensinde.

Carbskin floorballstaven er monteret med et Sonic floorball blad, som øger muligheden for præcise pasninger samt nogle gode hurtige driblinger, fordi bladets baghånd næsten er helt lige.

Sonic floorball bladet giver god teknik med gode pasninger, dribleegenskaber og en god baghånd og slagskud.

Carbskin floorball staven vejer kun ca. 192 gram. Det lette skaft og Sonic bladet giver en super boldkontrol og et fantastisk skud. Denne floorballstav er helt unik (og muligvis verdens bedste).

Længde
87 cm
92 cm
96 cm
100 cm
87 cm
92 cm
96 cm
100 cm
Venstre/Højre
- Vælg Længde før du kan vælge Venstre/Højre
Venstre Venstre Venstre Venstre Højre Højre Højre Højre
1
+
Tilføj til kurv