Del din betaling op med VIABILL   //  Gratis fragt på køb over 499,-

Tilbage til webshop

Floorball stav - SONIC EDGE Curve 1.0º 29, 96-100cm L/R

100 cm, Venstre

1.300,00 DKK
Varenummer: 21349

Denne Sonic Edge Curve 1.0º 29 floorballstav er en nyudviklet floorballstav fra Unihoc. Floorball staven er IFF godkendt.

Sonic Edge Curve 1.0º 29 er ideel til såvel damer som herrer, pga. det flotte design kombineret med det kurvede skaft og en flex 29, som gør staven medium hård at spille med, men som også øger skudkraften.

Floorball staven er udstyret med et skaft af 95% karbon og 5% glasfiber, hvilket gør skaftet stabilt og fleksibelt. Det øger muligheden for god kontrol med bolden.

Floorball stavens bøjede (kurvede) skaft på 1,0° med en let vinkel mod gulvet, giver bedre teknik, boldføling, energiudnyttelse og hurtigere skud.

Unihoc har ved Sonic floorballbladet - eller hockey bladet - konstrueret et blad, som blot er en smule kurvet og konkav.

Denne nye konstruktion af Sonic floorballbladets udformning betyder, at man med dette floorballblad let kan lave nogle meget præcise pasninger samt nogle gode hurtige driblinger, fordi bladets baghånd næsten er helt lige.

Selve Edge funktionen betyder, at der på bagsiden af skaftet ved kurvens midte er indlagt en ekstra 3-kanalers forstærkning, som gør at skaftet afsætter/frigives ekstremt hurtigt i skudøjeblikket. Det giver et hurtigere og hårdere skud.

Vi har forsøgt at illustrere EDGE teknologien på det indlagte billede.

Samlet set vil Sonic floorball bladet give god teknik med gode pasninger, dribleegenskaber, en god baghånd og slagskud.

Sonic floorball bladet har et moderne design med en forstærket overside og underside, som giver en fantastisk fornemmelse af et nyere blad.

Længde
96 cm
100 cm
96 cm
100 cm
Venstre/Højre
- Vælg Længde før du kan vælge Venstre/Højre
Venstre Venstre Højre Højre
1
+
Tilføj til kurv