Del din betaling op med VIABILL   //  Gratis fragt på køb over 499,-

Tilbage til webshop

Floorball stav - SONIC Feather STL 26, 96-104cm L/R

104 cm, Venstre

1.300,00 DKK
Varenummer: 21345

Denne Sonic Feather Super Top Light (STL) 26 floorballstav er en nyudviklet floorballstav fra Unihoc. Floorball staven er IFF godkendt.

Sonic Feather Super Top Light 26 er ideel til mænd, pga. det super fede diskrete design kombineret med det meget lette skaft og en flex 26 samt et medium hårdt blad, som gør staven lidt "hård" at spille med, men som også øger skudkraften.

Floorball staven er udstyret med et skaft af 95% karbon og 5% glasfiber, hvilket gør skaftet stabilt og fleksibelt. Det øger muligheden for god kontrol med bolden.

Unihoc har ved Sonic floorballbladet - eller hockey bladet - konstrueret et blad, som blot er en smule kurvet og konkav.

Denne nye konstruktion af Sonic floorballbladets udformning betyder, at man med dette floorballblad let kan lave nogle meget præcise pasninger samt nogle gode hurtige driblinger, fordi bladets baghånd næsten er helt lige.

Samlet set vil Sonic floorball bladet give god teknik med gode pasninger, dribleegenskaber, en god baghånd og slagskud.

Sonic floorball bladet har et moderne design med en forstærket overside og underside, som giver en fantastisk fornemmelse af et nyere blad.

Længde
96 cm
100 cm
104 cm
96 cm
100 cm
104 cm
Venstre/Højre
- Vælg Længde før du kan vælge Venstre/Højre
Venstre Venstre Venstre Højre Højre Højre
1
+
Tilføj til kurv