Del din betaling op med VIABILL   //  Gratis fragt på køb over 499,-

Tilbage til webshop

Floorball stav - SONIC TITAN STL 29, 92-100cm L/R

100 cm, Højre

1.100,00 DKK
Varenummer: 21416

Denne floorballstav er den helt unikke Sonic TITAN Super Top Light II 29.

Floorballstaven er en let og afbalanceret nyudviklet floorballstav fra Unihoc i stilrent design. Floorball staven er IFF godkendt.

Sonic TITAN Super Top Light II 29 er ideel til såvel unge, som kvinder og herrer, pga. det super flotte hvide/grønne design kombineret med det meget lette skaft og en flex 29 samt et medium hårdt blad, som kan anvendes af alle.

Floorball staven er udstyret med et skaft af 95% carbon og 5% glasfiber, hvilket gør skaftet stabilt og fleksibelt. Det øger muligheden for god kontrol med bolden.

Unihoc har ved Sonic floorballbladet - eller hockey bladet - konstrueret et blad, som blot er en smule kurvet og konkav.

Denne nye konstruktion af Sonic floorballbladets udformning betyder, at man med dette floorballblad let kan lave nogle meget præcise pasninger samt nogle gode hurtige driblinger, fordi bladets baghånd næsten er helt lige.

Samlet set vil Sonic floorball bladet give god teknik med gode pasninger, dribleegenskaber, en god baghånd og slagskud.

Sonic floorball bladet har et moderne design med en forstærket overside og underside, som giver en fantastisk fornemmelse af et nyere blad.

Længde
92 cm
96 cm
100 cm
92 cm
96 cm
100 cm
Venstre/Højre
- Vælg Længde før du kan vælge Venstre/Højre
Venstre Venstre Venstre Højre Højre Højre
1
+
Tilføj til kurv