Del din betaling op med VIABILL   //  Gratis fragt på køb over 499,-

Tilbage til webshop

Floorball stav - EPIC CARBSKIN Curve 1.0º 29, 96-104cm L/R

100 cm - Venstre

1.900,00 DKK
Varenummer: 23779
Længde
96 cm
100 cm
96 cm
100 cm
Venstre/Højre
- Vælg Længde før du kan vælge Venstre/Højre
Venstre Venstre Højre Højre
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Egenskaber

CARBSKIN er Unihocs nyeste model og præsenteres som en "high-end" model og som den mest eksklusive floorball stav som Unihoc nogensinde har udviklet.


Carbskin floorballstaven er helt unik fordi stavens skaft er vævet karbon fibre, som er en helt nyudviklet teknologi indenfor måden at designe letvægtsstave på. Med denne teknologi tager Unihoc letvægtsstavene til et helt nyt niveau, samtidig med at man faktisk har formået at forbedre styrken og holdbarheden af skaftet.Den solide konstruktion skaber en hurtigere rebound af akslen under skudbevægelsen, hvilket giver mere kraft, som giver en større kick-effekt og et hårdere skud.


Akslerne er mere konsekvent bygget fra spidsenden til topenden og reduktionen af vibrationer i akslen er fantastisk. Dette medfører også en tydelig forbedret holdbarhed og stabilitet og resulterer i den stærkeste lette stav nogensinde.


Carbskin floorballstaven er monteret med et Epic floorball blad, som er meget let at spille med og har super gode pasnings- og skydeegenskaber.

Carbskin floorball staven vejer kun ca. 191 gram. Det lette skaft og Epic bladet giver en super boldkontrol og et fantastisk skud. Denne floorballstav er helt unik (og muligvis verdens bedste).

Epic Carbskin curve 1.0° 29 floorballstaven er en kurvet stav med moderat vinkel mod gulvet. Det giver god teknik, bedre energiudnyttelse og hårdere samt hurtigere skud.

Model
EPIC CARBSKIN
Skaftlængde
96, 100 og 104 cm
Stavlængde incl. blad
106, 110 og 114 cm
Farve
Sort/Orange
Materiale
Carbskin/Carbon Fibre
Blad
EPIC
Hårdhed
Medium
Flex
29 mm
Venstre/Højre
Fås både venstre og højre vendt
Greb
Feather
Skaftprofil
Rund
Vægt i Gram
191 Gram